maragast 483 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Cześć wszystkim Mam problem podczas drukowania okładek do oryginalnych filmów Blu-ray, które sobie projektuje (żeby ładniej wyglądały grzbiety na półkach). Ostatnio zaprojektowałem okładki do serii o przygodach Indiana Jonesa ale jak drukuje to na każdym wydruku grzbiety wyglądają inaczej: https://imgur.com/a/ZvMIrGK Tło na boku okładki do Poszukiwaczy zaginionej arki jest jakby wyblakłe, tło na grzbiecie Świątyni zagłady wyszło idealne, z kolei na Artefakcie przeznaczenia nie widać faktury, a Królestwo ma jeszcze inne.O co tu chodzi?Ustawienia wszędzie są identyczne - domyślne, papier wybrany matowy, a druk normalny, a te boki na każdej okładce wychodzą inne. Moja drukarka to Epson L3251 Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 55 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca ustaw jakość druku na najlepszą dostępną/ graficzną może doleje te braki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts