krzysiulos 3 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Mam pytanie może miał ktos podobnie. Po przejściu na pełne szyfrowanie lecz przypadkowo w aplikacji Messenger nie mogę odczytac , nacisnąć na link wysłany komuś albo ktoś mi. Z tego co wiem osoba z którą mam taki czat na luzie może po włączyć np link z Instagrama. Na komputerze nie mam tego problemu ale na komórce jest dramat i mega to denerwuje.Ten sam link wysłany mi przez daną osobę na whatsapp na luzie się odczytuje. Liczę na jakąś odpowiedź. Zgłosiłem to dziś na Messenger Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego (edytowane) W dniu 25.02.2024 o 12:32, krzysiulos napisał: Zgłosiłem to dziś na Messenger Czekać aż poprawią. U mnie też okazjonalnie dziwne rzeczy się dzieją z linkami albo nawet przesłanymi obrazami. Samo też się naprawia. Edytowane 26 Lutego przez wid3l3c Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 28 Lutego Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego W dniu 26.02.2024 o 15:31, wid3l3c napisał: Czekać aż poprawią. U mnie też okazjonalnie dziwne rzeczy się dzieją z linkami albo nawet przesłanymi obrazami. Samo też się naprawia. no ja nigdy nie miałem tego problemu i to mnie mega zaskakuje.. az sie odechciewa na tym z ludzmi gadac skoro nic nie mozna otworzyc.. Cytuj Link to post Share on other sites
Chomik Tomek 108 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Zrezygnuj z pełnego szyfrowania, ja tego nie używam i nie włączałem i Messenger działa bez najmniejszych problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiulos 3 Napisano 12 Marca Autor Udostępnij Napisano 12 Marca Ale juz po pełnym szyfrowaniu mi działało. NIe da się wyłączyć juz całkowicie tego. Tylko ze na innym telefonie moj profil normalnei działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts