Dynka 0 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Czesc wszystkim, mam taki problem stąd pytanie może ktoś będzie coś wiedział. Mianowicie: Mam leciwego GTX 770 2gb oraz GTX 560 Ti 1gb. Gra World War Z. Na GTX 560 chodzi dobrze bez zacięć żadnych, a na 770 nie idzie w ogóle grać. Sterowniki pobierane jedne, drugie etc i dalej to samo. Jest ktoś w stanie pomóc? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Jaki cpu?dual chanel, ram masz? Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Jaka jest konfiguracja komputera - jakie ma podzespoły - CPU, RAM, MOBO, Zasilacz, dysk? Ten GTX 770 nie przegrzewa się? Pobierz najnowsze sterowniki do GTX770, odłącz Internet, stare sterowniki od nvidii usuń programem DDU, uruchom ponownie komputer a następnie zainstaluj sterowniki do GTX770 (bez Geforce Experience, tylko same sterowniki)- siedemset siedemdziesiątka ma być w komputerze zamontowana ma się rozumieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Dynka 0 Napisano 14 Lutego Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego Gigabyte 990FXA-UD5 FX-8350 DDR3 16gb 1333MHZ Zasilacz 550w Dysk SSD Intenso 512gb Karta nie przegrzewa się. Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego To musisz zmienić sobie platformę.co do karty warto się zainteresować pełnym modem biosu Cytuj Link to post Share on other sites
Dynka 0 Napisano 14 Lutego Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego Ale ja nie pytałem czy mam zmienić sobie platformę. Doskonale wiem jak leciwy jest to komputer, a tematem moim jest karta, nie platforma. Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego No dostałeś odpowiedź ,problem jest w platformie i wysokim cpu load na mocniejszej GPU.mozesz ograniczyć fos lub detale z 560ti Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego 39 minut temu, Dynka napisał: Zasilacz 550w Jaka marka oraz model tego zasilacza? Cytuj Link to post Share on other sites
Dynka 0 Napisano 14 Lutego Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego Corsair VS550w Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Z tymi sterownikami zrobiłeś tak jak pisałem wcześniej? Najnowsze sterowniki Co do gry to na takich samych ustawieniach jak na GTX 560Ti masz gorsze wyniki na GTX 770? Cytuj Link to post Share on other sites
Dynka 0 Napisano 14 Lutego Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego Właśnie jestem w trakcie robienia tego. Ustawienia takie same jak na 560 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts