Oktawa 0 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Witam. Mam możliwość zakupu karty Inno3D GeForce RTX 4070 Ti Super Ichill X3 16GB GDDR6X. Tylko nie kojarzę producenta i nie wiem czy to dobry model (temperatury głośność). Ktoś już miał do czynienia z kartami inno3d ? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 2 sloty wiec slaby Cytuj Link to post Share on other sites
kola01 12 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 7 godzin temu, janek20 napisał: 2 sloty wiec slaby No, toś zabłysnął. Pomijam już fakt, że nie ocenia się jakości karty, po ilości zajmowanych slotów ale przede wszystkim strzeliłeś, jak kulą w płot. Ten ichill to wydajnościowy potwór, wielki z 8-mioma ciepłowodami, taki odpowiednik Asusowego Strixa. I zajmuje 3 sloty a nie 2. https://www.inno3d.com/en/PRODUCT_INNO3D_GEFORCE_RTX_4070_Ti_SUPER_ICHILL_X3 7 godzin temu, Oktawa napisał: Witam. Mam możliwość zakupu karty Inno3D GeForce RTX 4070 Ti Super Ichill X3 16GB GDDR6X. Tylko nie kojarzę producenta i nie wiem czy to dobry model (temperatury głośność). Ktoś już miał do czynienia z kartami inno3d ? Skąd i za ile możesz go mieć?? Cytuj Link to post Share on other sites
Oktawa 0 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Z xkoma. Za 4139. Cytuj Link to post Share on other sites
kola01 12 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego (edytowane) Ten model nie jest dostępny już od jakiegoś czasu: https://www.x-kom.pl/p/1210184-karta-graficzna-nvidia-inno3d-geforce-rtx-4070-ti-super-ichill-x3-16gb-gddr6x.html Było tylko kilka szt. na premierę karty. Edytowane 6 Lutego przez kola01 Cytuj Link to post Share on other sites
Oktawa 0 Napisano 6 Lutego Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego (edytowane) Do mnie, już jedzie. Widocznie wczoraj ktoś zrezygnował. Edytowane 6 Lutego przez Oktawa Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2768 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Potestujesz, najwyżej oddasz/wymienisz... Karty egzotycznych producentów mają jedną zasadniczą wadę - o wiele słabiej trzymają wartość na rynku wtórnym i dłużej się czeka zanim zostaną sprzedane. Jak kupujesz kartę na lata/cały okres gwarancji to nie ma sie zbytnio czym przejmować. Jak zmieniasz sprzęt często to lepiej trzymać się MSI/ASUS/GIGABYTE/ZOTAC/PALIT/GAINWARD Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts