Tomi29 254 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) Chciałbym wymienić 3050 na 4070 super, zależy mi na karcie cichej i o dobrych temperaturach, budżet jaki planuję wydać na gpu to 3300 zł. Za ile mógłbym sprzedać 3050 zotaca, karta kupiona w styczniu 2023. Edytowane 4 Lutego przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Kawabonga 209 Napisano 4 Lutego Rozwiązanie Udostępnij Napisano 4 Lutego Do 3300zł ciężko o nvidie z dobrym chłodzeniem , na pewno musi mieć 3 wentylatory . Może coś takiego ? https://www.x-kom.pl/p/1209744-karta-graficzna-nvidia-msi-geforce-rtx-4070-super-gaming-x-slim-12gb-gddr6x.html Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) @KawabongaJest jedna z opinii na temat tej karty na x-komie, co o tym sądzisz? Generalnie to gpu podoba mi się nawet. Znalazłem kilka filmików o MSI GeForce RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM na YT, obejrzę co mówi yt o tym msi. Jak 3300 zł to trochę za mało na gpu od nvidii z dobrym chłodzeniem to jaki przedział cenowy trzeba brać pod uwagę tych 4070 super? Edytowane 4 Lutego przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Jeżeli chodzi o piszczące cewki to chłodzenie za bardzo nie ma znaczenia, to losowa sprawa , gościu pisze że będzie ją reklamował ale nie wiem czy to ma sens. Po prostu jak będą Ci mocno przeszkadzać piski to odsyłasz w ciągu 14 dni bez reklamowania . Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) Obejrzałem kilka filmów na yt dotyczących tego msi i jeśli chodzi o głośność to rpm wentyli tego gpu jest na bardzo niskim poziomie, karta jest bardzo cicha. Temperatury przeważnie poniżej 65 stopni, okolice +/- 60 podczas grania w gry. Co do mojej 3050 za ile mógłbym sprzedać? kupiona w styczniu ubiegłego roku. Edytowane 4 Lutego przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Ja mogę z czystym sumieniem polecić gigabyte eagle, karta cicha, a nie mam jakiejś super wentylowanej budy bo nzxt h7 elite, pytanie jeszcze do jakiego procka chcesz to podłączyć i jaki masz zasilacz. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) @sword88 w sygnaturze masz mój PC. Masz rtx 4070 super od gigabyte eagle? Edytowane 4 Lutego przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Prędzej to ty się powinieneś pochwalić sygnatura ... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts