Adibp_7 0 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia (edytowane) Cześć, Pewnie takich wątków było tysiące ale i tak poproszę Was o radę. Waham się pomiędzy Intel Core i5-12400F a Intel Core i5-14600KF. Różnica w cenie to około 700 złotych a ja nie jestem wymagającym użytkownikiem czy graczem, dlatego rodzi mi się pytanie - Czy w takim przypadku warto dopłacić do 14600KF? Może Wy, forumowicze będziecie wstanie polecić jakąś alternatywę między jednym a drugim? Dodatkowo, chciałbym prosić o pomoc bez względu na to, na który procesor bym się zdecydował o wybór płyty głównej i chłodzenia do w/w procesorów albo innych, które byście zaproponowali. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 28 Stycznia przez Adibp_7 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Jaki monitor i gpu? Cytuj Link to post Share on other sites
Adibp_7 0 Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia (edytowane) @janek20 Jeśli chodzi o monitor to AOC C24G1 Curved 144Hz a GPU Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6. Edytowane 28 Stycznia przez Adibp_7 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Nie warto Cytuj Link to post Share on other sites
Adibp_7 0 Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia @janek20 A jeśli chodzi o wybór płyty głównej i chłodzenia? Będziesz wstanie coś polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts