SzopeNik 0 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Tu akurat zrzut ekranu z PC Building Simulator, ale problem występuje w każdej grze. Próbowałem różnych ustawień AMD Adrenalin, w grze, ale to na nic. Pytanie, czy jestem już skazany na taki widok, czy jednak istnieje jakieś rozwiązanie? - AMD Ryzen 5 7500F - Sapphire Radeon RX 6700 XT PULSE 12GB GDDR6 - AMD High Definition Audio Device - ASRock B650M Pro RS WiFi - Lexar 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM710 - Lexar 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - sterowniki karty graficznej 24.1.1 (aktualne) - Microsoft Windows 11 Home (x64) - 1920 x 1080 Cytuj Link to post Share on other sites
SzopeNik 0 Napisano 6 Lutego Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego Nikt nie miał podobnego problemu? Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 349 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) @SzopeNikNarysuj linie w paincie, minimalnie krzywą i zobacz jak wyglądać będzie Te grę na Epicu za darmo dawali? Chyba ją mam, mogę przy okazji sprawdzić jak to u mnie będzie wyglądać. Jak nie zapomnę oczywiście Edytowane 8 Lutego przez wid3l3c Cytuj Link to post Share on other sites
SzopeNik 0 Napisano 27 Lutego Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego Mam też problem z migającymi teksturami. Czy winna temu wszystkiemu może być rozdzielczość full HD? Nie mam niestety jak porównać z 2k. Cytuj Link to post Share on other sites
SzopeNik 0 Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca Tutaj nagranie z gry Watch Dogs 2, które przedstawia mój problem: Czy ktoś jest mi w stanie coś doradzić? Dość kiepsko to wygląda. Cytuj Link to post Share on other sites
SzopeNik 0 Napisano 4 Maja Autor Udostępnij Napisano 4 Maja Odświeżam temat. W nowszych grach nie wygląda to aż tak źle jak na nagraniu powyżej. Ogólnie mam też problem z tzw. "screen tearing" w filmach. Ustawienie OverDrive wygląda kiepsko na każdym poziomie. Da się jakoś zminimalizować ten brak płynności? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts