TomekElo 0 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Mam problem poniewaz podczas wczytywania gry np. Fortnite na mój komputer zaczyna klatkować do momentu gdy gra sie nie wczyta. Ustaje to przy zminimalizowaniu aplikacji. Posiadam procesor i5 13600 kf rtx 4070 ti, plyta gigabyte z790 i dysk ssd m.2 lexar nm 790 oraz ram lexar ares 2x16 gb 6400 mhz. Przez co moze byc to spowodowane. Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia 17 godzin temu, TomekElo napisał: Mam problem poniewaz podczas wczytywania gry np. Fortnite na mój komputer zaczyna klatkować do momentu gdy gra sie nie wczyta. Ale jak już się wczyta to jest ok? W wielu grach jest tak że są animowane ekrany ładowania i one klatkują, bo gdy mapa/poziom się ładuje to procesor, dysk i pamięci są mocno obciążone i to naturalne zachowanie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia 20 godzin temu, TomekElo napisał: ssd m.2 lexar nm 790 sprawdz temperaturę czy nie ma 75 stopni Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts