krakow2000 9 Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Witam Poszukuję drukarki jak w temacie, laserowej, mono ze skanerem. Głównie chodzi o to, że będzie drukowała kilka stron w miesiącu albo wcale lub nawet więcej... rozmiar musi być mały, im mniejszy tym lepszy ALE oczywiście "funkcjonalność nie jest mała" oraz mieć wifi. Na alledrogo trochę tego jest ale znalazłem np. HP LaserJet M140we i tutaj ciekawi mnie opis Cyklu pracy gdzie jest normatywny (maksimum) oraz zalecana miesięczna ilość stron (100-1000) i z tą ilością stron to odczytywać "w miesiącu trzeba przynajmniej 100 stron wydrukować" czy jakoś inaczej?? Większość nie ma tego w opisie ale przy tym modelu akurat znalazłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 55 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia W dniu 17.01.2024 o 14:44, krakow2000 napisał: Witam Poszukuję drukarki jak w temacie, laserowej, mono ze skanerem. Głównie chodzi o to, że będzie drukowała kilka stron w miesiącu albo wcale lub nawet więcej... rozmiar musi być mały, im mniejszy tym lepszy ALE oczywiście "funkcjonalność nie jest mała" oraz mieć wifi. Na alledrogo trochę tego jest ale znalazłem np. HP LaserJet M140we i tutaj ciekawi mnie opis Cyklu pracy gdzie jest normatywny (maksimum) oraz zalecana miesięczna ilość stron (100-1000) i z tą ilością stron to odczytywać "w miesiącu trzeba przynajmniej 100 stron wydrukować" czy jakoś inaczej?? Większość nie ma tego w opisie ale przy tym modelu akurat znalazłem. nie polecam tego modelu instalacja przez HP smart, na siłę wpychanie informacji przy instalacji/konfiguracji tonerów z instant ink, dodatkowo drukarka musi się łączyc z serwerami HP jak się nie połączy to traci możliwość drukowania. Niby fajnie drukowanie w chmurze HP ale niekoniecznie chcemy wszystkie dokumenty wysyłać przez chmurę. ogólnie nie polecam modeli WE od HP. jeśli jestes w programie ink+ to w momencie zakończenia opłaty abonamentu blokują toner. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts