-KT- 0 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Witam zaczynam mieć problem podczas grania w cs2„ spadki fps „ i zastanawiam się czy jest sens coś wymieniać w moim PC. Poproszę o radę i dziękuję . Cytuj Link to post Share on other sites
Soullavie 29 Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Sprzęt powinien udźwignąć bez problemu CSa. Jakie masz temperatury pod obciążeniem? brzmi jak throttling i stąd spadki. Cytuj Link to post Share on other sites
-KT- 0 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia Jeśli ten program nadaje się do sprawdzenia to wygląda to tak Zrobiłem jeszcze innym programem Cytuj Link to post Share on other sites
Soullavie 29 Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) Spróbuj programem real temp. Pytanie czym obciążasz podzespoły? Do procesora użyj Prime95, a do karty OCCT i odpal przykładowo CPU-Z czy zegary procesora przy obciążeniu nie spadają. o jakich spadkach FPS mówimy? z ilu na ile? Edytowane 17 Stycznia przez Soullavie Cytuj Link to post Share on other sites
-KT- 0 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia Z ponad 200 fps spadają nawet do 120, zdjecia zrobiłem grając w CSa Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 4 godziny temu, Soullavie napisał: ytanie czym obciążasz podzespoły? Do procesora użyj Prime95 Tak, Prime95 na CPU żeby sprawdzić czy się nie dławi w CS. Po co? 2 godziny temu, -KT- napisał: Z ponad 200 fps spadają nawet do 120, zdjecia zrobiłem grając w CSa Te spadki nie są jakieś drastyczne, nie będziesz miał stałych 200 fps w CS2 Jaką masz płytę główną? Cytuj Link to post Share on other sites
-KT- 0 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia Medion B360H4-EM Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts