denyx23 1 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witam, tak jak w temacie która płyta lepsza?, pod OC 5800X i ogólnie możliwości/funkcje?, mam okazję kupić obie używane. w dodatku ciekawi mnie dlaczego tyle płyt aorus elite v2 jest na outlecie x-kom po zwrocie + naprawie serwisowej?, czyżby wadliwe płyty?. Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3725 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Ceny? Cytuj Link to post Share on other sites
denyx23 1 Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia (edytowane) Asus 480, Gigabyte 459. Obydwie outletowe ze zwrotu, w pierwszym poście zapomniałem dodać. Edytowane 10 Stycznia przez denyx23 Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3725 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia O, czyli padło jednak na MSI B550m. Bardzo rozsądny wybór! Nie mam 100% pewności ale wiele osób, mających wcześniejsze doświadczenia głównie z Asusem / MSI, po przejściu na Gigabyte odbija się np od UEFI (jestem jedną z takich osób ). Gigabyte dodatkowo był bardzo długo drugim po MSI najgorszym AiB jeśli chodzi o wsparcie RAMu na AM4 (kapryśne co do konkretnych modułów płyty). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
denyx23 1 Napisano 11 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) No myślałem o msi b550 tomahawk, ale nigdzie nie ma outletowej albo chociaż używki msi b550m, to można powiedzieć był dodatek za 100zl do cpu Edytowane 11 Stycznia przez denyx23 1 Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Ja z B550 Elite v2 byłem bardzo zadowolony, również z biosu. B450 już nie były tak dobre. Ale ogólnie MSI zawsze to wybór nr1, choć nie wersje mini. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
denyx23 1 Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia Jak coś to poszukuję msi b550 tomahawk Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts