konradm27 1 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Witam ostatnio robiłem porządki w grach i wpadł mi w ręce catan pierwsza wyspa od razu przypomniały się miłe godziny jakie spędziłem grając w te gierkę (pomimo tego że komputer mega oszukuje) od razu chciałem sobie ją zainstalować na Windows 10 lecz niestety po naciśnięciu przycisku setup nic się nie dzieje przez chwilkę coś tam pomyśli i koniec, mam zainstalowany direct play i próbowałem w róznych trybach zgodności odpalić ten setup lecz niestety bez skutecznie... Ma ktoś może jakiś pomysł bądź sposób jak mogę zainstalować tego ccatana ?? Już sobie poradziłem można zamknąć wątek ;] Link to post Share on other sites
worm 17781 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia @up - mógłbyś chociaż napisać co zrobiłeś, pomogło by to komuś innemu z podobnym problemem. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie konradm27 1 Napisano 9 Stycznia Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 9 Stycznia Oczywiście mój błąd, w sumie nic nie mogłem zrobić ani poradzić sobie w żaden sposób na Windowsie 10 ale wpadłem na pomysł aby zainstalować (na szczęście posiadałem) grę przez starszy system operacyjny (Windows 7) który miałem na laptopie, zainstalowałem tam grę na pendriva i po prostu później skopiowałem ustawiłem tryb zgodności z systemem windows 95 i wszystko działa 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts