crypton40 2 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Mam pytanie czy to już się kwalifikuje na wymianę płyty czy jeszcze mogę z niej korzystać? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia jak dziiala Cytuj Link to post Share on other sites
crypton40 2 Napisano 5 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 3 minuty temu, janek20 napisał: jak dziiala Właśnie nie sprawdzałem czy działa, dopiero teraz to się stało i zastanawiam się czy podłączyć czy nie, bo nie wiem czy zaraz czegoś nie wywali czy coś. Cytuj Link to post Share on other sites
Chomik Tomek 107 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Jeśli ścieżka cała to tak. Jak ścieżka oberwała to też raczej możesz z płyty korzystać (jak nie jest w fatalnym stanie), ale wtedy na 100% nie wiadomo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts