luki44 1 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam, mam problem mianowicie svchost zjada mi cały RAM, wiecie co jest tego przyczyną ? Gdy go zamykam znika mi kompozycja windows (areo) . Bawiłem się w czyszczenie rejestru oraz combofix'a, nie pomogły. Szukałem u wujka, było parę tematów lecz brak rozwiązania. Może chce ktoś wrzucić swojego svchost'a (C:\Windows\System32) z windy a ja sobie przekopiuje pod linuxem (jeżeli to rozwiąże problem... Z samo zamykającym się explorerem pomogło ). Proszę o pomoc ludzi znających się lepiej ode mnie. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Może po prostu reinstal OS Cytuj Link to post Share on other sites
Bawell 1 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 pliczek http://www.sendspace.com/file/0dvwb2 Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dokup 4 GB i zostanie na inne programy. Cytuj Link to post Share on other sites
luki44 1 Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) @Bawell Zapomniałem powiedziec że mam win 7 Ultimate 64 bit. Jaką wersję mi wrzuciłeś? @assistant Spoko Daj kasę @Devox Tyle gier na marnacje.. Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez luki44 Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Żeby to było przed wakacjami...byś się zdziwił jakby Ci listonosz przyniósł dwie kosteczki pamięci Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts