Kruchy81 66 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Witam. Mam pytanie odnośnie licencji win11. Żona kupiła laptopa z win11 używanego, zrobiłem czystą instalację i jako uzytkownika zalogowałem siebie gdzie już posiadam licencje win11. Zalogowałem tez konto microsoft żony i jej konto jest jako startowe ale ma blokadę wielu ustawień. Więc, czy jak usunę na moim koncie urządzenie czyli laptop żony to mogę przypisac do jej konta wraz z licencją? I czy wtedy uzyska pełny dostep i licencję win11? Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Zobacz, czy konto żony posiada uprawnienia administratorskie - jak nie to je nadaj i to powinno rozwiązać problem z blokadą wielu ustawień. Cytuj Link to post Share on other sites
Kruchy81 66 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego Dziękuję z590,11600k,32 GB 3733 MHz,rtx 4070ti Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts