Stachulecccc 0 Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Siema , mam problem bo w zestawie był dołączony wentylator i gdy go wpiąłem do płyty to się nie kreci (płyta to gigabyte ga-h81m-s2v) jest wpięty dobrze nawet obróciłem wtyczkę o 180 stopni i dalej nic grzebałem tez w biosie Update: zapomnialem podlączyć zasialna sata do wentyaltorow ale argb nie dziala a na plycie nie mam zadnego wejscia na te zalcza jedno jest vdg a drugie argb da sie jakos zaradzic jakas karta rosszerzen albo cos ? Cytuj Link to post Share on other sites
fabiancol 435 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Ta obudowa ma pasek też chyba? Czy on świeci? Nie widzę, żeby ta obudowa miała jakiś kontroler dodatkowy do oświetlenia ARGB. Ja u siebie stosuję kontroler Cooler Master - podpinasz do USB na płycie głównej i można zainstalować oprogramowanie i sterować z niego. https://www.net-s.pl/produkt/cooler-master-europe-bv-cooler-master-kontroler-argb-902280;20-g-10?gclid=Cj0KCQiAkeSsBhDUARIsAK3tieebbJqHiXCmrojUlv1WopQhsSmMKkcLtZcGKKOKiAaGVQZhsuaDwYUaAj84EALw_wcB Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts