druteron 12 Napisano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2023 Cześć, tym razem poszukuję bezprzewodowych słuchawek (lub headsetu z dobrym, odłączanym mikrofonem). Jako, że ostatnio zakupiłem PS5, będą one służyć głównie do grania, tak by nie przeszkadzać innym domownikom wieczorową porą. Będą one podłączane do telewizora (raczej przez BT) oraz komputera podczas sesji VR. Mam co prawda zewnętrzny mikrofon, ale bardzo cenię sobie wygodę headsetów, więc jeśli jest coś sensownego, to czemu nie. Fajnie gdyby pady były welurowe, raczej nie lubię tej pseudo skóry, a z racji tego, że będą one używane wieczorową porą, to lepiej sprawdzi się chyba zamknięta konstrukcja. Chciałbym się zamknąć w kwocie do 1500 zł, ale jestem w stanie rozważyć każdą propozycję. Filmy i muzyka to raczej dalszy plan, ale fajnie gdyby były na tyle uniwersalne by pozwoliły i na to. Zależy mi jeszcze na prostym przełączaniu źródła, bez ciągłego parowania z innym urządzeniem. Jeżeli jest coś co spełnia moje wymagania, to będę wdzięczny za polecenie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts