Fistop 0 Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Jaka klawiaturę tkl wybrać nie patrząc na cenę: Genesis Thor 404tkl gateron yellow pro lub Dark Project KD87A Violet/White G3MS Sapphire Cytuj Link to post Share on other sites
inasmuch 0 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Ja używam Keychron K2 C3H bardzo dobra klawiatura TKL z świetnymi nasmarowanymi żółtymi przełącznikami. Poleca ją bardzo dużo "zaufanych" osób. Jest ona również idealną podstawą na różnego typu modyfikacje. Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2768 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 19 godzin temu, inasmuch napisał: Ja używam Keychron K2 C3H bardzo dobra klawiatura TKL z świetnymi nasmarowanymi żółtymi przełącznikami. Poleca ją bardzo dużo "zaufanych" osób. Jest ona również idealną podstawą na różnego typu modyfikacje. Za takie pieniądze klawiatura a nawet nie ma podpórki pod nadgarstek - dla mnie no go. Cytuj Link to post Share on other sites
inasmuch 0 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Nie patrząc na cene można dokupić dedykowaną podpórkę pod nadgarstek. Edytowane 4 Kwietnia przez inasmuch Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts