Pepunio 0 Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) Siema. Sytuacja wygląda tak że podczas odpalenia jakieś gry, po pewnym czasie monitor wyłącza się. Wyskakuje komunikat że brak sygnału, lampki led świecą się, nie mogę ponownie włączyć monitora. Sam komputer też nadal chodzi - wiatraki się kręcą a lampki świecą. Oddałem już nawet kartę graficzną (rtx 3060) na gwarancje 2 tygodnie temu, odesłali mi ją i dzisiaj podłączyłem ją do komputera i problem nadal taki sam. Co może być przyczyną? Edit: Zapomniałem dodać, że po takim incydencie komputer czasem po wyłączeniu go przyciskiem i ponownym włączeniu nie włącza się. Logo LG (producenta monitora) normalnie się wyświetla, ale po tym jest czarny ekran z dziwnymi kreskami po boku. Wysyłam w załączniku. Karta graficzna - RTX 3060 Procesor - AMD Ryzen 9 5900X Zasilacz - Thermaltake TR2 S 600W Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Pepunio Cytuj Link to post Share on other sites
Joint21 8 Napisano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Pożyczycz od kogoś kartę graficzną i sprawdź czy będzie to samo się robić ewentualnie idź ze swoją kartą do kolegi i zobaczcie jak się będzie zachowywać. Może zasilacz też być problemem więc też bym to sprawdził. Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Joint21 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts