Faith123 1 Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Witam, pisze tego posta a mianowicie zakupiłem nowego laptopa asus m515ua-bq560w r5-5500u/16gb/512/. Wszystko fajnie ale pytanie brzmi dlaczego bateria tak szybko sochodzi jak w telefonie... Ładuje od 20-80% i na tych procentach nawet godziny nie wytrzymuje, oglądałem poradniki i wszystko robiłem pod wydajność + oszczędzanie baterii, ma ktoś pomysły jakieś jeszcze ?? Cytuj Link to post Share on other sites
xpromar 1 Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Powinieneś wiedzieć najlepiej "Dlaczego bateria tak szybko schodzi". My nie wiemy co masz podłączone do laptopa, jakie prace wykonujesz. Wydajność + oszczędzanie baterii to raczej nie idzie w parze. Jeśli napiszesz nam więcej, o zakresie prac jakie wykonujesz i co podłączasz do laptopa, możliwe że ktoś udzieli odpowiedniej odpowiedzi. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts