DRAGONIK2 0 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Witam serdecznie, chciałbym wymienić moją dotychczasową obudowę Regnum RG6V EVO TG ARGB na coś mniejszego, węższego. Chciałbym aby obudowa była jak najwęższa i aby nie była zbyt głęboka. Mam płytę w formacie ATX, plus chłodzenie Dark Rock 4. Znalazłem obudowę KRUX Vako lecz chciałbym podpytać Was czy znacie jakieś inne dobre propozycje. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
donvito 8 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Jedną z najniższych jest Cooler Master Masterbox Q500L zasilacz montowany na froncie przeszkadza w montażu chłodzenia wodnego. Co prawda upchnąłem w niej MasterLiquid ML240L V2 wężyki lekko przygięte ale jakoś działa.Jakość wykonania obudowy na niskim poziomie, siatki filtrujące na odpadających paskach magnetycznych. To była najniższa obudowa jaką udało mi się zmieścić pod biurko. Na szczęście w przyszłym tygodniu idzie wymiana wszystkich mebli u syna i zmieniamy obudowę.Wysłane za pomocą Tapatalk Jedne z najniższych jakie znalazłem Jonsbo D41 Thermaltake Versa T35 TG Thermaltake H350 TG Kolink Void Aerocool Delta Sharkoon TG4M Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts