dinokajman 52 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Witam. Czy mogę prosić o wycenę mojego zestawu bez systemu operacyjnego? Mam wersję BOX więc zostawię sobie. Chciałbym zmienić na całkiem nowy Ryzen 9 7950X3D z kartą RTX4080 i może bym sprzedał niedługo. Procesor ani karta nigdy nie podkręcane. CPU: i7-9700k + Noctua NH D15s (Thermal Grizzly Kryonaut) MOBO: MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC GPU: MSI RTX 2070 super 8gb Gaming X Trio RAM DDR4 32 GB G.Skill Trident Z 3600Mhz 15cl 4x8GB SSD M.2 ADATA XPG SX8200 Pro 1tb SSD: Goodram IRDM PRO 480GB PSU: Super Flower Leadex 650W BUDA: Fractal Design ARC Midi R2 Dziękuję Edytowane 7 Grudnia 2023 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Wejdź sobie na allegro, wpisz nazwę podzespołu swojego, czy jak coś to podobnego i popatrz po aukcjach zakończonych do ilu to dochodziło najlepiej w licytacjach 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zaluba 1 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Hej interesuje mnie procesor, masz jeszcze na sprzedaż? Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 8 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia Ja bym wolał całość sprzedać chociaż jeszcze to rozważę. Muszę jeszcze poczekać bo nie skompletowałem drugiego i będę bez komputera. Chwilę to potrwa bo nie mam jeszcze całej kasy na kartę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts