paczo92 0 Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Szukam nowego telefonu. W zasadzie jedyne na czym mi zależy to super aparat. Zastanawiam się nad Samsungiem s23 i iphonem 13. Ktory będzie robił lepsze zdjęcia? A może polecacie jeszcze coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
darkowal 64 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 iPhone 13 robi lepsze zdjęcia ale zajrzyj na YouTube testy i porównania możesz zajrzeć.Wysłane z mojego Redmi Note 11 Pro 5G przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Arta 1 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Zenfone 10, świetne zdjęcia robi, ścierwosungów nie ma co brać Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Arta 1 Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Ja mam s 23 I robi bardzo dobre zdjęcia i ma zoom do tego cała masa funkcji IA Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts