under555 10 Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Cześć, mam do was pytanie. Szukam ślizgaczy do mojego logitecha g305 i w drugiej kolejności również do logitecha m590. Od lat używam logitecha g pro z sensorem hero i uwielbiam efekt (wymiary, ale też rodzaj ślizgu) w tej myszce i chciałbym coś takiego lub bardzo podobnego w moim logitechu g305 (który pewnie dlatego, że jest cięższy ślizga się gorzej niż g pro wired i mnie to irytuje). Jak myślicie jakie ślizgacze byłyby do tego najlepsze? Jeśli wiecie, to proszę o jakieś sugestie, a ja zobaczę co mam dostępnego do kupienia i w jakiej cenie. Szukam też ślizgaczy do mojego logitecha m590 silent - też chciałbym osiągnąć efekt podobny do g pro wired. Muszą to być ślizgacze bardziej śliskie niż fabryczne i być może też wyższe (bo mysz bardziej zapada się w podkładkę z racji wagi ? mam rację?), bo powyższe myszy bezprzewodowe są cięższe niż g pro wired. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez under555 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 Nie zastanawiaj się zbytnio nad tym.Jakieś białe teflonowe i wszystkie są podobne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts