Kaziaumc 5 Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Witam, padły mi głośniki i szukam czegoś nowego, przy czym mam problem. Aktualnie miałem logitech z533 i wszystko było super, były podpięte do asus xonar dgx z tyłu, a jak potrzebowałem przejść na słuchawki to wpinałem je do pilota sterowania i było git. Teraz jak kupię coś bez tego wejścia, bo widzę, że nie ma takich sprzętów które pozwalają podpiąć słuchawki za wiele to zostaje mi jedynie front panel? Czy opłaca się kupić głośniki na BT jakieś fajne mocne a słuchawki wpięte na stałe do tyłu, czy jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Ja miałem oba jednocześnie przez rozgałęźnik, taki na kablach. https://www.mediaexpert.pl/szukaj-rozdzielacz-jackA teraz głośniki na kablu a słuchawki creative i jbl na bluetooth. A głośniki kup Edifier a nie te badziewia od logitecha. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts