jmccc 2 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Którego wybrać ? http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/acer-aspire-5742g-w7hp.bhtml http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/samsung-np-rc510-s03.bhtml http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/samsung-np-rc510-s04pl-w7hp.bhtml Warto dopłacać 150 zł do I5 zamiast I3 ? Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Najlepiej Acer, procek lepszy i grafika o wiele lepsza. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Bebechy lepsze ale wykonanie leży. Tandetny plastik i słaba jakość wykończenia to norma u Acer'a (dlatego jest najtańszy). Cytuj Link to post Share on other sites
plebs 11 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 WOW tego acera się naprawde opłaca. Może sam się na niego skusze . Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A wy dalej swoje. Acera mam od 2.5 roku...nie widzę słabej jakości. Nawet te legendarne zawiasy trzymają, a notek często bywał w podróży itd. Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja mam eMachines(należy do Acera) i jest on bardzo dobrze wykonany, jedyny wyjątek to ramka wokół ekranu - jest zrobiona z błyszczącego plastiku, przez co zostają na niej odciski palców. Cytuj Link to post Share on other sites
blacklio 47 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Warto dopłacać 150 zł do I5 zamiast I3 ? Jeśli typowo domowe użytkowanie to nie.Wersja i3 spokojnie wystarczy do GT540 Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Warto dopłacić do grafiki. Cytuj Link to post Share on other sites
kiedons 2 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja polecam ci się rozejrzeć za lapkiem z najnowszym procesorem i5-2410M, cena podobna (około 2100zł) a wydajność wyraźnie lepsza od i5-480M. Jak byś chciał się więcej dowiedzieć to polecam http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-procesory-rozpiska-osiagow.4344.0.html. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) tylko nie Acer, badziewne wykonanie i z serwisem sa jazdy rozne siostra kupila rok po mnie acera i jej padal, serwis nie naprawial a ona w kolko odsyslala bo cos sie znowu psulo, wreszcie sie rozwalil, ja jej oddalem swoja starsza Toshibe ktora uzytkuje do dzis a sam kupilem stacjonarke kolega tez mial acera i mowi ze gorszego syfu to nie uzywal podsumowujac, oba Acery nowsze 2 lata od mojej toshiby padly a ona wciaz dziala, raz byla w serwisie bo wyswietlacz padl, w acserwisie wymienilli bez problemu, raz zamontowali nie ten model, ale po zwroceniu uwagi wymienili, kurier na ich koszt, nawet dzwonili czy juz jest ok (sam kierownik), ale to bylo lata temu... Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez b4rt3k Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie wiem czemu tak ludzie narzekaja na te acery wszystkie z ktorymi mialem stycznosc zrobily na mnie pozytywne wrazenie ( brat i kuzyn ma i ja tez za miesiac kupuje wlasnie acera, a dlaczego ?? bo mam o wiele lepszy sprzet niz u konkurencji w tej samej cenie a wydajnosc to dla mnie priorytet ) Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Jeśli lapek będzie leżeć cały czas w jednym miejscu i liczy się wydajność to można wziąć i Acer'a. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 bo jakosc to cos co wychodzi nie zawsze odrazu a po pewnym czasie, ja acera nigdy nie kupie, a jesli dla ciebie liczy sie wydajnosc to kup stacjonarke ktora jest kilka razy wydajniejsza, laptopy to nie jest urzadzenie do komfortowego grania, ani to wydajne ani wygodne do przegladania netu i napisania jakiegos dokumentu jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dokładnie, jak po gwarancji będzie się sypać to wtedy będzie miło Cytuj Link to post Share on other sites
Asiak1988 0 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Pracuje na Samsung R580 od prawie roku i nie mam z nim żadnych problemów Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts