artur82 0 Napisano 29 Października 2023 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 (edytowane) Witam. Robiłem porządki na dysku i skasowałem wszystkie pliki shaderów w folderze Local->Nvidia->DXCache. Wcześniej robiłem tak wiele razy i normalnie tworzyły się nowe, ale tym razem ani jeden nowy plik się nie utworzył. Zrobiłem czystą instalację najnowszych sterowników 545.92 i mimo testowania różnych gier i zmiany ustawień rozmiaru pamięci cieniowania w panelu Nvidia, nadal nic. Macie jakiś pomysł co się zablokowało i jak to odkręcić? Grafa RTX 4070. Pozdrawiam Artur Edytowane 29 Października 2023 przez artur82 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 29 Października 2023 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Czemu usunąłeś te pliki? Cytuj Link to post Share on other sites
artur82 0 Napisano 29 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2023 (edytowane) Bo zajmowały kupę miejsca a dotyczyły gier które już przeszedłem i nie były mi potrzebne. Ale kasowanie starych shaderów normalnie nie wpływa na blokadę tworzenia nowych więc to raczej inna przyczyna. EDIT. Problem rozwiązany, temat do zamknięcia. Z jakiegoś powodu (może to nowe stery) shadery nie tworzą się już w katalogu Local (tam zostały GLCache) tylko w LocalLow->Nvidia->PerDriverVersion->DXCache. Edytowane 29 Października 2023 przez artur82 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts