MarekKomputeres 0 Napisano 21 Października 2023 Udostępnij Napisano 21 Października 2023 Witam, wybrałem sobie po przepatrzeniu dużej ilości foteli te oto dwa:Ergohuman 2 eliteProfim Accis Pro 151 sfl (wersja z zagłowkiem) Bardziej z wyglądu podoba mi się profim i też wykonanie tego fotela wygląda na "inne" i jakościowe. Niestety żadnego z nich nie widziałem na żywo więc lipa i w okolicy też nie mam takiej możliwości. Stąd moje pytanie, który z tych foteli powinien być "lepszy". Przy kompie siedzę aktualnie na zwykłym Diablo, fotel już na wykończeniu. 182cm wzrostu 82kg wagi Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 349 Napisano 21 Października 2023 Udostępnij Napisano 21 Października 2023 Największy problem jest w tym, że ile byś się nie na czytał, ile nie na oglądał - jak nie usiądziesz to... NIE MA SZANS ocenić co będzie dobre. Nie ma i tyle. Np. taki Ikea Markus - tyle dobrych opinii, tak się zachwycają jaki to nie jest dobry fotel. Ja natomiast mogę powiedzieć że jest co najwyżej przeciętny. Niczym nie różniącym się od foteli za jakieś 300 zeta z allegro zrobionym na tę jedną modłę. I weź tu konfrontuj co ktoś Ci powie z tym jak będzie faktycznie. Cytuj Link to post Share on other sites
P1130 8 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja Odświeżam temat, może ktoś się wypowie. Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja Fotel tylko z materialu - zadna ekoskora czy inna pseudo skora, na plecach siatka Co do Markusa polecam przeczytac material: https://cdaction.pl/newsy/ikea-marcus-jest-niekompatybilny-z-monitorami-przynajmniej-niektorymi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts