Latajacy_holender 0 Napisano 21 Października 2023 Udostępnij Napisano 21 Października 2023 Hej, pobrałem na Steamie powyższą grę i po włączeniu wyskakuje takie okienko: Wszystko mam zaktualizowane w Windows Update... Gra odpaliła się w okienku i miała 1 FPS, nie da się nic zrobić Specyfikacja PC: Windows 11 Home Procesor AMD Ryzen 5 7600 AM5 Płyta główna ASRock B650M PG RIPTIDE AM5 Pamięć Lexar ARES RGB DDR5 32GB (2x16GB) 6400MHz Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Eagle OC 8GB Probowalem odpalić cs2 i od razu się wyłączył, uznałem że zaktualizuje sterownik grafiki (mimo że parę dni temu już to robilem), w trakcie aktualizacji komputer się zaciął i przez 5 min ponad był czarny ekran, po resecie ekran przy logo ASRock się ścina i nie ładuje się już system. Kółko się kręci najpierw i po paru sekundach się zacina. Pomoże ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 22 Października 2023 Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Zaktualizuj bios. Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 256 Napisano 23 Października 2023 Udostępnij Napisano 23 Października 2023 W dniu 21.10.2023 o 10:31, Latajacy_holender napisał: w trakcie aktualizacji komputer się zaciął i przez 5 min ponad był czarny ekran, po resecie ekran przy logo ASRock się ścina i nie ładuje się już system. Wyciagnij aktualna karte graficzna i zainstaluj inna i uruchom -- jak uruchomi sie do Windowsa to juz bedziesz wiedzial, ktory komponent jest uszkodzony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts