krakow2000 9 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Ostatnio zaczął wyskakiwać komunikat "Blokady reklam naruszają warunki.... blablabla" i nie mogę odtwarzać filmów żadnych bo mam adBlocka, w sumie mam adblocka, ghostery, norton safe guard, uBlock a ostatnio to już kompletnie nic nie da się oglądać bo wywala ten komunikat. Nie mam najmniejszego problemu oglądać na Opera ale ta zjada dość szybko dużo pamięci... Ktoś ma podobnie i rozwiązał jakoś ten problem? Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Zapomniałeś napisać gdzie pojawia się wspomniany komunikat... Cytuj Link to post Share on other sites
krakow2000 9 Napisano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2023 34 minuty temu, Skaza napisał: Zapomniałeś napisać gdzie pojawia się wspomniany komunikat... Na youtube bez względu co odpalę. Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Trochę dużo tego... Ja posiadam jedynie Firefox plus uBlock Origin i na obecną chwilę wszystko działa bardzo dobrze. Zatem na początek sprawdzić, czy problemem nie jest konkretny mechanizm, ponieważ może być łatwiejszy do wykrycia dla YoTube. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krakow2000 9 Napisano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Oooo, dzięki, po wyłączeniu wszystkiego poza uBlock działa... może nie chciałem takiego sposobu ale... na czas oglądania mogę wyłączyć Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Proponuję jeszcze rzucić okiem tutaj...https://github.com/uBlockOrigin/uAssets/issues/19976 Cytuj Link to post Share on other sites
krakow2000 9 Napisano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Ok, jeśli jestem WYLOGOWANY z youtube to wszystko śmiga nawet z addblockami ale jak jestem zalogowany to... ten problem występuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts