Jojo 1 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Witam, może Ktoś wie co może powodować wybudzanie dysku z hibernacji w synology ds423+? Dzisiaj i wczoraj też system wybudzał dysk. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1366 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Nie wiem co to "dysky", bo może być dysk lub dyski. Nie chce mi się dociekać. Cytuj Link to post Share on other sites
Jojo 1 Napisano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2023 (edytowane) Miało być dysku, ale nie wiem jak można edytować tytuł. Jest możliwe, że jeśli ustawiłem DDNS to może wybudzać z hibernacji? Edytowane 18 Października 2023 przez Jojo Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1366 Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Dobrze rozumujesz. Info jest niżej: https://kb.synology.com/pl-pl/DSM/tutorial/What_stops_my_Synology_NAS_from_entering_System_Hibernation Cytuj Link to post Share on other sites
Jojo 1 Napisano 19 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Dzięki, czyli wyłączę DDNS i zobaczę jak się to miewać będzie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts