Krzysiekkkkkkkk9898 0 Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 cześć, mam problem mianowicie gdy klikam/scrolluje przesuwam myszką, w komputera słychać takiego dziwne dźwięki, coś w stylu jak by prąd kopał? Jak się uda to wrzucę nagranie z dykatofnu (od 4 sekundy go słychać), dzieje się to aktualnie tylko podczas uzywania myszki.. Gdy mam słuchawki to tam palicho, ale kurwicy idzie dostać jak jest cisza.. Mam wrażenie, że ten dźwięk dochodzi z zasilacza bądź karty graficznej. Płyta to b760m gaming x Zasilacz: ENDORFY Vero L5 500w Karta graficzna: ASRock Radeon RX6600 Challenger D 8 GB 15 paź, 17.43_.aac Cytuj Link to post Share on other sites
FozzY 35 Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Mam dokładnie ten sam problem... W zasadzie problem udało mi się zniwelować do wartości którą jestem w stanie znieść dopiero gdy kupiłem słuchawki wpinane pod USB a nie w panel audio płyty głównej. Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, Krzysiekkkkkkkk9898 napisał: mam problem mianowicie gdy klikam/scrolluje przesuwam myszką co masz w tle odpalone z softu? Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiekkkkkkkk9898 0 Napisano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2023 (edytowane) 13 minut temu, janek20 napisał: co masz w tle odpalone z softu? Softu w sensie? Jeśli chodzi o aplikacje jakie odpalone miałem, to w momencie nagrywania przeglądarka w tle, a scrolowalem w Photoshopie, ale przy samej przeglądarce też się to dzieje, próbowałem przełączać porty USB ale nic to nie daje. Dziwi mnie fakt że dzieje się to tylko przy używaniu myszki, przecież jak by był za bardzo obciążony czy coś to by cały czas ten dźwięk był, a karta działała w trybie pasywnym, gdzie wentylatory były off Edytowane 15 Października 2023 przez Krzysiekkkkkkkk9898 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts