Dave48d 1 Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Witam mam pytanie otóż mam płytę główną Asus prime b650m-a i na screene jest złącze jakieś,i tam idzie kabel od zasilacza tak jak od karty graficznej? I mam zasilacz FSP/Fortron HYDRO K PRO 750W 80 Plus Bronze to powinienem dać radę wszytko podłączyć chyba nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie bmi86 85 Napisano 12 Października 2023 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 W to gniazdo wpinasz wtyczkę 4+4 PIN, do karty graficznej są wtyczki 6+2PIN. Jak masz wątpliwości czy sobie poradzisz to poproś kogoś kto ogarnia albo obejrzyj poradnik dot. składania komputera jest krok po kroku pokazywane co i jak. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Na tym kablu pisze CPU.A na grafice PCIe. Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 (edytowane) Dasz radę. Generalnie to trzeba czytać instrukcje i zapoznać się ze specyfikacją techniczną urządzeń z których zamierzasz korzystać. Zasilacz ze strony: Zasilacz z instrukcji: Znalezienie tej informacji trwało krócej niż napisanie przeze mnie tego posta. Edytowane 12 Października 2023 przez wid3l3c Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts