Rozwiązanie verham 1 Napisano 3 Października 2023 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Witam, posiadam problem z uzyskaniem dostępu do mojego dysku m2. Jest on widoczny w biosie ale nie widnieje w menadżer urządzeń, nie widać go również w zarzadzanie dyskami. Posiadam dwa dyski m2 w moim zestawie (na jednym jest windows który zainstalowałem w M.2_3 , a drugi ten do którego nie mam dostępu zainstalowałem w M.2_1). Wszystkie sloty Sata sa puste Dyski : Lexar NM620 2TB SSD, M.2 2280 PCIe - do którego nie mam dostępu Lexar NM620 1TB SSD, M.2 2280 PCIe - ten z Windowsem na który mam dostęp płyta: ASUS Prime Z690-P WiFi DDr5 Proszę o jakiekolwiek rady 22 minuty temu, verham napisał: Witam, posiadam problem z uzyskaniem dostępu do mojego dysku m2. Jest on widoczny w biosie ale nie widnieje w menadżer urządzeń, nie widać go również w zarzadzanie dyskami. Posiadam dwa dyski m2 w moim zestawie (na jednym jest windows który zainstalowałem w M.2_3 , a drugi ten do którego nie mam dostępu zainstalowałem w M.2_1). Wszystkie sloty Sata sa puste Dyski : Lexar NM620 2TB SSD, M.2 2280 PCIe - do którego nie mam dostępu Lexar NM620 1TB SSD, M.2 2280 PCIe - ten z Windowsem na który mam dostęp płyta: ASUS Prime Z690-P WiFi DDr5 Proszę o jakiekolwiek rady Problem rozwiązany zmieniłem slot na M.2_2 i smiga 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts