Rozwiązanie BravoS 1 Napisano 1 Października 2023 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 (edytowane) Cześć, Temat dość prosty - chce zaktualizować system z 10 do 11, problem w tym, że nie moge, tzn. teoretycznie tak ale w praktyce jestem odsyłany od miejsca do miejsca... Od początku, W zakladce windows update mam informacje, że mój PC nie spelnia minimalnych wymagań do win 11, mam odnosnik do PC Health apki gdzie powinienem uzyskac informacje czego mi brakuje, pobralem PC Health Check app ( nie miałem wcześniej) i tutaj następuje pierwszy dowcip - PC Health Check mowi ze mój PC spelnia wszystkie wymagania ( Zdj nr 1) Klikam More about windows 11, przekierowuje mnie na strone gdzie mam informacje, że mój pc bedzie chodzic z win 11 - hura, super! aaaaale - gdzie , oh gdzie moge ta aktualizacje zlecic? ( zdj 2), dalej, niewazne gdzie klikne, jestem przekierowywany do stron gdzie powtarza sie ciagle to samo: tak, twoj pc bd chodzic z win 11 ale nigdzie nie ma faktycznego przycisku / odnosnika zeby ta akutalizacje przeprowadzic..... Czy ktoś wie o co chodzi / jak tą aktualizacje przeprowadzic? Z góry dziekuje za odp. Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2023 przez BravoS Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Chyba jakaś apka blokuje.Pobierz instalke 11 i z pena aktualizuj. Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows11 Asystent instalacji systemu Windows 11 - powinno ruszyć albo zamontować ISO i odpalić instalator, też powinien ogarnąć że chcesz zrobić upgrade. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Chomik Tomek 107 Napisano 29 Października 2023 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Jak wyżej albo pobierz obraz ISO W11 i po jego otwarciu otwórz plik setup i rozpocznij aktualizację. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts