Wrynona 1 Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 Po przywróceniu ustawień fabrycznych w telefonie zniknęły mi emojis z Androida 13. Android 13 pozostał, sprawdzałam w ustawieniach, a emojis zniknęły. Jak je przywrócić? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3762 Napisano 28 Września 2023 Udostępnij Napisano 28 Września 2023 Stawiam że nic nie znikło, jeno się klawiatura do ustawień fabrycznych zrobiła, i w opcjach klawiatury szukaj lub zmień na inną. Np Microsoft SwiftKey. Cytuj Link to post Share on other sites
Wrynona 1 Napisano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2023 W dniu 28.09.2023 o 02:00, AudiAWX napisał: Stawiam że nic nie znikło, jeno się klawiatura do ustawień fabrycznych zrobiła, i w opcjach klawiatury szukaj lub zmień na inną. Np Microsoft SwiftKey. Niestety w ustawieniach klawiatury nic nie znalazłam, a pobranie SwiftKey nic nie dało, nadal nie ma nowych emojis Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts