marwio 0 Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Witam Po awarii wskazanego w tytule modelu poszukuję nowego tela. Przedział cenowy 1300-2000zł, ważna jest proporcja cena wydajność. Telefon głównie do dzwonienia, internetu, gier i ogólnie aplikacji więc najważniejsze jest wydajność, na drugim miejscu bateria i na trzecim aparat. Bliżej dolnego limitu to wystarczy żeby był lepszy, bliżej górnego to żeby różnica w działaniu względem 7 pro była zauważalna. Fajnie jakby działało na możliwie najczystszym androidzie ale to nie mus. Modele które zapadły mi w pamięć po przeglądaniu neta: Realme 9 pro+, Realme 11 pro i POCO X5 pro Jestem otwarty na inne propozycje. Z góry dziękuje za propozycje i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3758 Napisano 22 Września 2023 Udostępnij Napisano 22 Września 2023 Hmm, mediatek 7050 w realme to tak w rękach mi się wydaje że słabszy od snapa 778G, a już w grach to w ogóle.... Pewnie są bardziej pod snapy optymalizowane. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3758 Napisano 24 Września 2023 Udostępnij Napisano 24 Września 2023 Czyli oppo 10 pro, honor 70 lub 90.Kupilem 70 i jest jak P30 pro lub realme gt master edition. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 24 Września 2023 Udostępnij Napisano 24 Września 2023 W budżecie do 2000 PLN to chyba maksymalnie Snapdragon 888+ i tutaj chyba warto rzucić okiem na Motorola Edge 30 Fusion. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts