Xenon1 0 Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 witam, odebrałem dziś mój pierwszy komputer po 20 latach przerwy, wygląda obłędnie, ale niestety mam problem z połączeniem się z siecią wifi, płytę główną mam MSI B650 Tomahawk wifi, chcąc zalogować się po wifi do sieci komputer widzi sieć 5G po wpisaniu hasła wyskakuje komunikat: "Nie można połączyć się z tą siecią" dziwne jest też to, że nie pokazuje mi drugiej sieci 2.4G tylko 5G. Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć co zrobić w tej sytuacji ? dodam jeszcze, że Laptop, który mam w tym samym miejscu co PC widzi dwie sieci i bez problemu się loguje do każdej z nich. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 21 Września 2023 Udostępnij Napisano 21 Września 2023 Ogarnij biosy, sterowniki Cytuj Link to post Share on other sites
Xenon1 0 Napisano 21 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2023 okazało się, że nie wkręciłem antenek z tyłu komputera... już teraz wszystko jest okej Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 21 Września 2023 Udostępnij Napisano 21 Września 2023 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts