Natan007 1 Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Witam. Tak jak w temacie. Zrobiłem wszystko co bing podpowiedział, przeskanowałem Windows 10 różnymi antywirami i nic, problem pozostał. Wydaje mi się, że jest infekcja. Pomoże ktoś bo tracę cierpliwość, Zapomniałem dodać sfc/scannow coś naprawił. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 18 Września 2023 Udostępnij Napisano 18 Września 2023 Nie wiem o co chodzi ale masz na 90dni za free https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/Free-TS-Ukraine2022-opt/?clickid=0y01CVwGrxyPRp40SdwIk1m9UkFyhlWhiQ-aW80&irgwc=1&MPid=121977&cid=aff|c|IR ewentualnie przeskanuj malwarabytes jeszcze Cytuj Link to post Share on other sites
Natan007 1 Napisano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Przeskanowałem i nic nie znalazł. Mam pytanie odnośnie Defendera. Co ile dni aktualizuje wam się Defender. Kiedyś mi się aktualizował codziennie, teraz pokazuje że jest niekatualny i pozwala się aktualizować. Kontaktowałem się z pomocą windows i nic ciekawego nie powiedzieli, więc pytam na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Natan007 1 Napisano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Co do Defendera, według logów jest wszystko w porządku, jeśli chodzi o skanowanie, a jeśli chodzi o aktualizacje, przytoczę słowa Pomocy Microsoft zależy od lokalizacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts