Dave48d 1 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Witam mam sprawe odnośnie routera/anteny ZTE mc889 otóż czy ta antena bedzię współpracować z każdym routerem, np.https://www.x-kom.pl/p/679724-router-asus-rt-ax53u-1800mb-s-a-b-g-n-ac-ax-1xusb-3xlan.html? Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Wyszukaj sobie po SMA, takie złącze potrzebujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Dave48d 1 Napisano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2023 12 godzin temu, mlekolak napisał: Wyszukaj sobie po SMA, takie złącze potrzebujesz. Znaczy to jest antena ale router tzn wkłada tam się kartę SIM i podłącza się od dołu kabel rj i mam podłączone do aktualnego routera poprzez wan ale chcę ten router wymienić i pytanie czy każdy router z złączem wan może obsłużyć tą antenę? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts