Xenon1 0 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Byłem dzisiaj w jednym z marketów i wybrałem jakieś 4 myszki, które mogę uznać za w miarę ergonomiczne dla mnie, teraz pytanie która z nich lepsza do gier, którą wybrać? 1) Hyperx Pulsefire core 2) Trust Gxt 922 Ybar 3) Corsair M55 Rgb pro 4) Genesis Krypton 550 Kwota jaką chce przeznaczyć na myszkę to do 200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 1 minutę temu, Xenon1 napisał: Genesis Krypton 550 Zdechła po roku. 2 minuty temu, Xenon1 napisał: Hyperx Pulsefire core Mam Darta i niby wszystko ok, ale mają kompletnie spaprane oprogramowanie do niej, sama w sobie mysz ok. A sprawdzałeś klasycznie Razer DeathAdder V2? Osobiście wolę większe myszki, ale gdyby mi leżała to być może bym się skusił. Cytuj Link to post Share on other sites
Xenon1 0 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Razer DeathAdder V2 tej myszki nie miałem w rękach, mam też większą dłoń więc może faktycznie się na nią zdecyduje, powinna być wygodna, pod względem ekonomii pasowała mi też Trust Gxt 922 Ybar, ale jak polecasz właśnie tą Razera, to ją wezmę. Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 (edytowane) Tzn polecam, to jest taka sprawdzona, niezniszczalna mysz do 200zł i u mnie dobrze leży, dlatego polecam. Jeszcze jest: Logitech G305 - ale dla mnie za mała. SteelSeries Rival 5 - miałem kiedyś poprzedni model, spoko ale "płaska" Oczywiście jest jeszcze milion innych ale jak wybierałem dla siebie to szukałem czegoś sprawdzonego - co się zaraz nie rozwali, co dobrze leży w ręce i nie męczy nadgarstka, a że siedzę przed ekranem po 12h to jest to dla mnie ważne. Więc najlepiej wybrać sobie kilka propozycji i pójść do jakiegoś MediaMarkta czy czegoś podobnego i sprawdzić samemu. Techniczne sprawy to moim zdaniem drugorzędna sprawa, co z tego że jest 5 milionów DPI jak używasz 3600 max, a ręka nadaje się do przeszczepu po miesiącu Edytowane 15 Września 2023 przez mlekolak Cytuj Link to post Share on other sites
Xenon1 0 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Idealnie, myślę że będę zadowolony i ją kupuję. Wygoda dla nadgarstka najważniejsza, tez nie jestem zwolennikiem małych myszy, dłoń się wtedy szybciej męczy. Właśnie dzisiaj byłem w media Markt, ale nie mieli na wystawie tej myszy Razera, dzięki wielkie za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Weź online, jak coś to odeślesz, ta myszka pamięta czasy mojej młodości, więc już trochę latek ma Cytuj Link to post Share on other sites
Xenon1 0 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 dokładnie tak zrobię, w media ekspert widzę jest za 199 także już zamawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts