Kamil369 54 Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 A więc moje Somic V2 się już całkiem rozleciały i szukam nowych. Mam kilka padów HM5 w dobrym stanie, więc fajnie by było, jakby pasowały do nowych. Źródłem będzie Topping DX3 Pro+. Nie zależy mi na mikrofonie, bo i tak nie będzie lepszy od tego co mam na pałąku i z resztą nieczęsto używam. Tym razem myślę nad konstrukcją zamkniętą, żeby mnie mniej kusiło podgłaśniać i psuć słuch. Tylko czy one nie są mniej komfortowe na dłuższe posiedzenia? W ogóle te droższe (lepsze?) słuchawki widzę raczej są typu otwartego, więc doradźcie. No i nie trzeba wydawać całego budżetu oczywiście. Jakby to było na lata to i więcej bym dał, jednak to się raczej rozlatuje. Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Ja z somicow przesiadłem się na ATH-M50X i te słuchawki kupiły mnie od razu, co nie było aż tak oczywiście bo miałem wcześniej kilka podejść do innych słuchawek i zawsze mi coś nie pasowało. Co prawda kupiłem je za 400 zł na Amazonie w promocji i uważam że to odpowiednia cena za nie.Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil369 54 Napisano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Ale lipa nikt tutaj się nie zna na niczym. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 17 godzin temu, Kamil369 napisał: Ale lipa nikt tutaj się nie zna na niczym. Słabo płaco. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts