stan1005 0 Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Witam wszystkich Czy dobrym wyborem do gier będzie monitor Samsung Odyssey G7? Czy ten monitor ma dalej problemy z losowością jakości paneli ,i czym ten monitor różni się od G6 oprócz funkcji smart? Cytuj Link to post Share on other sites
lucas-7 45 Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Oprócz opcji Smart TV w g7 jest hdmi 2.0 natomiast w g6 hdmi 2.1. Ma to oczywiście znaczenie tylko dla konsolowcow. Miałem g7 mam g6 w kwestii matrycy większych różnic nie widzę. Moja sztuka jest Oki nie posiada efektu scanlines. Cytuj Link to post Share on other sites
stan1005 0 Napisano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 proszę wyjaśnic co to za efekt i czy można trafić na maryce która to ma? Cytuj Link to post Share on other sites
lucas-7 45 Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Na tym materiale widać o co mi chodzi. Niby aktualizacja rozwiązuje ten problem. Natomiast Ja się z nim nie spotkałem więc nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts