carl22 4 Napisano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Internet przestał działać mi w komputerze,nie wykrywa żadnego połączenia, ale jak podłączyłem go do innego komputera (mowa o internecie na kablu) to wszystko działa. Więc problemem po stronie kompa. Czy są jakieś programy do diagnostyki karty sieciowej na płycie głównej? Szczerze, bardziej interesuje mnie to z ciekawości aniżeli dlatego ze chce coś z tym zrobić, bo cała podstawka i tak idzie do wymiany ale chciałbym się tym pobawić. Czy są jakieś narzędzia w samej windzie czy może zewnętrzne do testowania zintegrowanej karty sieciowej? Bardzo możliwe że siadł że starości i przez moją eksploatację. i5 6600kASrock Z170 Extreme 4cooler macho black white GTX 1060 6GBSSD crucial MX100 256GB jakiś stockowy HDD 1TB SSD PNY 1TB M.2 PCIe Gen4 NVMe RAM DDR 4 2x8GB G.SKILL Ripijaws jakiś tamzasilacz thermaltake 530W Windows 10 - x64 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Chomik Tomek 108 Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Menedżer urządzeń wyświetla wykrzyknik przy karcie sieciowej? Możesz w ustawieniach odpalić rozwiązywanie problemów. Zaczął bym od zreinstalowania sterowników do karty sieciowej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts