Pawian 2 Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Siema, czy macie do polecenia (na steam, po polsku) jakieś fajne gry z otwartym światem? Coś podobnego do Skyrima, by wątek fabularny był ograniczony do minimum, gra nie szczyciła się "fajną fabułą" itp, ale ogromnym, otwartym światem, który można bezprzeszkó przyjemnie explorować. Szukałem sam na gogle i opis gry "zelda breath of ..." pasował jak ulał, ale tego nie ma na steam ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
tekla95 2 Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Taka sentymentalna dla mnie gra to Gothic 3. Teraz gram w Assassin's Creed Valhalla, tam świat jest mega wielki. Mam 180h w grze, ponieważ biegam po mapie i po prostu się zachwycam widokami. Cytuj Link to post Share on other sites
fexac 0 Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada The Elder Scrolls V: Skyrim – jeśli jeszcze nie grałeś, to klasyka w tym gatunku. Oferuje ogromny świat do eksploracji i możliwość podejmowania decyzji według własnego uznania. The Witcher 3: Wild Hunt – choć ma bardziej rozbudowaną fabułę, to ogromny otwarty świat i możliwość eksploracji sprawiają, że można go grać bez skupiania się na głównych wątkach. Minecraft – gra, w której możesz budować, odkrywać i przetrwać w wygenerowanym losowo świecie. Brak konkretnych zadań fabularnych daje Ci wolność w rozgrywce. Dobrze jest zwracać uwagę na swoje nawyki związane z https://mostbet-online.cz/bonusy/ grą, ustalać limity i nie przekraczać ich, aby uniknąć problemów związanych z hazardem. Wiele kasyn, zarówno stacjonarnych, jak i online, oferuje programy odpowiedzialnej gry, które mogą pomóc w kontrolowaniu wydatków i zapobieganiu uzależnieniu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts