BlackCoffe 14068 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Spoiler 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia The Komoda z gorącą Grażyną? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Tak Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego I dziś też jesteś. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego 18 godzin temu, BlackCoffe napisał: Chyba KIMŚ TĘPYM próbującym pożenić Pentium III z mobo pod Pentium IV Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Pamiętaj, zawsze jest młotek! Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego W dniu 1.02.2024 o 17:38, BlackCoffe napisał: Fixed 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Idealnie Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego A ktoś faktycznie wie co tam siedzi w środku? No właśnie. A pudełka fajne 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego W jednym z pudełek może się chować Jacek Jaworek, Mistrz Polski w chowanego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego On raczej nie jest tym typem retro co nas interesuje Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin2k5 151 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Proszę państwa potrzebuję porady! Mam GTX 580 i będę w niej zmieniał pady, ale problem jest taki, że nie mam pojęcia jaka to ma być grubość. Pomierzyłem sam, wyszło 1mm ale miejsca w których były dociśnięte wydają się być 0.5mm. Na necie znalazłem info, że to 0.5, natomiast w manualach do bloków wodnych ponownie 1mm. Ktoś zmieniał u siebie i może mi rozjaśnić myśli? Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Karta referent, czy własna konstrukcja? Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin2k5 151 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Referent Edit: szczelinomierz rozwiał wątpliwości - pady na memki to 0,5mm Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca (edytowane) Z serii "Niemiec pod pierzyną trzymał i tylko w niedziele odpalał po rosole": Kryjetiv TNT2 M64 16 MB za 175 zł Myślałem, że po Celeronie z badziewną płytą na VIA "w poszukiwanym formacie AT" za 500 zł już nic mnie nie zdziwi... Edytowane 1 Marca przez luk1999 Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin2k5 151 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Handlarstwo się szerzy Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Skąd się Ci ludzie biorą? https://www.olx.pl/d/oferta/monitor-nec-20-multisync-lcd-2070nx-CID99-IDY85eb.html 280pln za antyczny monitor kiedy nówka sztuka 24" na IPS 100Hz kosztuje niecałe 400: https://www.morele.net/monitor-lg-24mr400-b-13135673 i jest to całkiem przyzwoity monitor nawiasem mówiąc. Cytuj Link to post Share on other sites
Paniki 7 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Z jakiegoś powodu patrzyłeś na to ogłoszenie, może nawet wyszukiwałeś ten model Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 7 godzin temu, Paniki napisał: Z jakiegoś powodu patrzyłeś na to ogłoszenie, może nawet wyszukiwałeś ten model I jedyne co z tym kuriozum mogłem zrobić to wrzucić tutaj a następnie zamknąć okienko. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Nawet śmiechłem Vanita Seniorita! https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-rivavanita-z-99-dla-kolekcjonerow 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca 6 godzin temu, buszi napisał: Nawet śmiechłem Vanita Seniorita! https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-rivavanita-z-99-dla-kolekcjonerow Va Niudka. Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca Jaką polecicie kartę muzyczną na ISA z dobrą kompatybilnością dla gier > 1992/3? Wg Vogons mój ALS100 Plus+ ponoć jest niezły, ale nie chce działać np. z Chasm: The Rift... Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Mogę polecić SB Pro... ale cóż z tego ALS100 to już końcówa, ostatni oddech kaczuchy na ISA. Pięknie szumiały P.S. Wg Intenetów Chasm The Rift to 1997? To właściwie na wszystkim powinno działać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca SB Pro to nie są (już) tanie rzeczy, a w sumie to nic specjalnego... Liczyłem na coś bardziej dostępnego. No właśnie ten Chasm mnie zastanawia... Na FM801 i jakiejś starej CMedii (obie PCI) śmiga bez problemu, więc chyba zostanę przy nich. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts