mar_ko 1 Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Po kilku latach używania Motoroli G5s nadszedł czas na zmianę (dotyk się zacina, gniazdo ładowania "nie styka"). Poszukuję czegoś w stylu tejże Motoroli (jak najbardziej może to być sprzęt używany/outletowy): w miarę czystego Androida, dobrej baterii, RAM 4GB. Telefon nie jest używany do żadnych gier - dzwonię, sms-uję. Zdjęcia bardzo sporadycznie, filmów nie kręcę. Myślałem o Moto G32 (lub G42), ale z drugiej strony tyle razy słyszałem opinię "Xiaomi lepszy", że przy Moto sie nie upieram. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Tu to tylko usłyszysz Xiaomi gorszy ja tam kupiłem właśnie kolejnego bo jestem zadowolony . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Chomik Tomek 108 Napisano 26 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 (edytowane) Xiaomi lepsze - tak było kiedyś zanim wynaleźli szybkie ładowanie, dziś to przegrzewający się szrot, w trakcie ładowania potrafi parzyć. Edytowane 26 Lipca 2023 przez Chomik Tomek literówka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts