Orbit29 2 Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 (edytowane) Od jakiegoś czasu mam dziwne spadki/ścinki (do jakichś 50 fps bo przy zablokowaniu fps na 60 nadal widać spadki) co około 5 sekund w każdej grze, w niektórych grach spadki są od razu po uruchomieniu, a w "Call of Duty Modern Warfare II" pojawiają się po dłuższej chwili grania, gdy wyłączę i włączę grę znowu mam spokój ze spadkami na dłuższą chwile . Sprawdzałem wiele wersji sterowników karty graficznej. W linku jest filmik jak wyglądają te spadki/ścinki https://streamable.com/wdgak7 jest to dość odczuwalne i irytujące. Nie ważne czy patrze się w ścianę czy biegam i strzelam, spadki są co 5 sekund. Nic nie podkręcałem, jedynie profil xmp ramu jest włączony w biosie, przy wyłączonym też są spadki. Specyfikacja: Karta MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO Edytowane 29 Czerwca 2023 przez Orbit29 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Na podlinkowanym filmiku jest praktycznie stałe 120fps, ja tam żadnych spadków nie widzę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts