airdamien25 0 Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Witam, Ze względu, że moją karta dźwiękowa "AIM SC808" niestety niedawno została zamordowana przez zasilacz. Jestem zmuszony kupić nową kartę. Tej niestety na rynku już nie ma i nie wiem jaka jest jej alternatywa lub coś lepszego ? Szukam karty dźwiękowej głównie do muzyki każdego rodzaju w szczególności filmowej i oglądanie meczy NBA czy tam piłki nożnej, mało gram w gry. Moje głośniki to kolumny 2 (prawy i lewy) - Microlab SOLO 6C NEW Proszę o waszą radę Z góry bardzo dziękuje Edytowane 22 Czerwca 2023 przez airdamien25 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-dzwiekowa-aim-sc808-ost-rewizja-gwr Cytuj Link to post Share on other sites
Franz Maurer 110 Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 @janek20ta z tego linku coś ma kondensatory powykrzywiane tak ma być ? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2023 Lekko wychylone i nie ma to żadnego wpływu na działanie karty. Takie rzeczy często się zdarzają nawet na nowych płytach głównych czy innych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts