tyndramare 2 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Dobra ściągam Gpu-z mam disabled co robić ?!?!?!?!?!?! Kartę podłączyłem dobrze tylko dałem 1 mostek cf. a było miejsca na 2 I kabel od monitora podłączyłem do pierwszej karty nie mam opcji wydajność w ccc. Zainstaluje nową wersje Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez tyndramare Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Kabel od monitora do pierwszej prawidłowo... Mostek wystarcza jeden... drugi port jest do kolejnej grafiki (konfiguracje 3 i 4 GPU). Zasilanie prawidłowo? Jaka to DOKŁADNIE płyta główna? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tyndramare 2 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Tak zasilanie prawidłowo, Płyta główna To Gigabyte Z68X-Ud3H-B3 zainstalowałem nowy ccc. Może nowy driver do kart zainstalować "najnowszy" Bo na razie jest tez co był dołączony Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Z tym dołączonym powinno być okej, ale możesz zaktualizować na wszelki wypadek. Drajwery od płyty wgrane oczywiście wszystkie i oczywiście przed sterami karty? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tyndramare 2 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Czemu przed sterami karty...?? -.- Będe musiał zrobić reinstall wszystkiego? Temat do zamknięcia. Kabel crossfire nie stykał już jest ok wszystko działa dzięki za pomoc!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts